Magyarország meg van mentve!

2013.05.24. 15:51 jeeka

A nemzet hoppá, bocsánat! szóval: A NEMZET valódi jelképe, a magyar szuperhős, az eisenstadti önmentő szuperterminátor égisze alatt fogjuk egyesíteni ezt az országot!

Szívvidámítónak hozok újabb pár bizonyítékot arra, hogy a magyarság nincs elveszve. Sőt!


Előszöri itt az eisenstadti vasember, a magyarok legőszintébb és leghősiesebb jelképe: az Ausztriában dolgozó magyar vendégmunkás, akinek vendégmunka közben leszakította fél karját egy munkagép, erre kocsiba vágódott és beszállította magát a legközelebbi kórházba. Kell ennél szebb összefoglalása mindannak, ami ma minket jellemez?

Lehet-e jobban reprezentálni azt a tényt, hogy életerővel, tettrekészséggel és bátorsággal teli, virtigli magyarok özönlenek külföldre dolgozni? Hogy nem várunk segítségre, hiszen tudjuk, hogy magunkat kell kihúznunk a szarból? Hogy felépülünk mi, ha addig élünk is? Nem, nem kell. Ez az ember, azon túl, hogy egy hős, egy isten csodája, egy nagyszerű alak, még ráadásul rendes alattvaló is: ne feledkezzünk meg arról sem, hogy mikor megérkezett a kórházba, a biztonsági őr rászólt, hogy nem jó helyen parkol. Erre ő, aki a magyar hatóságokhoz edződött, fogta magát és leszakadt karostul-mindenestül átparkolt a jó helyre. Ahelyett, hogy pofát tátott volna. Mert ő magyar.

Vasember for Prezident!

http://www.hir24.hu/baleset-bunugy/2013/05/24/milliokkal-karpotoljak-a-leszakadt-karu-magyart/

Nem véletlen, hogy a Kétfarkú Kutya Párt a külföldön élő hazánklányai-fiai szavazatira is apellál. Ilyen sztori még ők is nehezen találtak volna ki. Na de van a virtuális országtérben még sok talpraesett lurkó, akik az elhíresült Táncválasztó-párválasztó rendezvényszörny facebook-oldalát (ami azóta "Szabad egy táncra?" néven fut) pillanatok alatt egy Hofi-hommage-zsá változtatták, olyannyira, hogy a kérdéses facebook-oldalt azóta le is kapcsolták az üzemeltetők. Amint azt közzétette a 444.hu, és látható alant is.

Most már semmi kétségem: van remény, meg fogunk menekülni. Jön az egyetlen igazán potens jelölt, a Kétfarkú Kutya, remélem élére állítja "Az Ausztriában dolgozó 37 éves magyar férfi"-t, és ledarálja ezt a kurva rezsimet. Mármint nem a rezsinket, hanem a rendszert. Vagy mi. Nem is tudom.

(Négy éve a Kutyák azt ígérték, nem lesz gázár. Hát lehet, hogy valójában ezt nyomja most a kormány? Lesz IV. Béla energianyelő?)

Szólj hozzá!

Címkék: közélet kormány kétfarkú kutya jövőkép vasember álomfejtés troll metafora emigráció ugatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatostulfogyaszto.blog.hu/api/trackback/id/tr185316260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása