A huszonhetesbusz

2013.05.26. 22:36 jeeka

Sokszor csak ülnék, ülnék órákig a huszonhetesbuszon, vitetném magam körbe-körbe; hagynám, hogy kirázza a tagjaimból a fáradtságot, a szódás-rozsdás rosszérzéseket, a gerincemből a nyilallásokat, a fejemből a haragot, a dühöt, a kétségbeesést és a tanácsatalanságot.

Sajnos ezt nem tehetem. Időm még csak-csak volna rá, megoldanám, de hát a huszonhetesbuszok sajnos rendre kigyulladnak.
(Jó, van, hogy csak az ajtajuk ragad be, vagy szimplán leállnak a lejtő tetején.)

No sebaj, itt van az új és modern, minden korábban elképzelhetőnek tartottnál remekebb utastájkoztató rendszer, ami felteszi az i-re a pontot. Figyelitek?! Funkció!

bkkforever.jpg

Kellett, mint egy falat kenyér!

A huszonhetesbuszok sajnos ugyanazok maradtak. Tegnap viszont az egyik huszonhetesbuszra felkerültek az ominózus matricák, hogy tudniillik csak az első ajtón szabad felszállni, ott is jegy felmutatásának terhe mellett. A hegyre fel nem viszünk, azért csak lukasszál, haver.

Meg is olajozom a biciklimet. Huszonhetesbuszozzon a faszom. Őszre olyan seggem lesz, hogy Sylvester Stallone sírva nézeget majd a pléhboj címlapján. (Mondjuk oda most is elég jó.) Hegyre fel!

[Itt alant még megjegyzem, hogy nagyszerű emberek vezetik a huszonhetesbuszokat, és a szolgáltatás színvonalának az a része, ami rajtuk múlik, kifogástalan. Riszpekt.]

Szólj hozzá!

Címkék: funkció design közlekedés bkv szolgáltatás bicikli ellenállás troll bkk ttf fogyasztóvedelem

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatostulfogyaszto.blog.hu/api/trackback/id/tr55319462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása